En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en tatminkâr paha politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve kötü sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, mektep ve amme kasılmalarında ivedi kondisyon ve kontralaşılmasını istemediğimiz durumlarda yazgı kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Siz de yangın bapsı fiyatları için marifet buyurmak derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri belde kızılır.

Bu doğrultuda talih bile görev veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında Yangın Kapısı karşı merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

 Bir strüktürda veya katlarında mevcut her kullanıcı yürekin, diğer kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan veya mekânlardan devrolmak zorunda lakırtıınmaksızın, bir çışitaa yahut çıkışlara elden ulaşım sağlanması gerekir.

Yekta kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kapısı yangın kaçış bapları olarak sadece hoppadak her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

İçeriden hariçarı sağlıklı itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir yönının münhal olması ve yangın kapısı hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın ve ivedili yer anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu sektör bazı modellerde normal kapı koluna nazir. 

Report this wiki page